advies camera bewaking

Dankzij jarenlange ervaring hebben we de capaciteiten en expertise om een passend advies te geven voor camera bewaking. Bij SecureConsult beginnen we met uw behoeften en maken dan een match met de beschikbare oplossingen.

keuze camera
De keuze van de camera is het belangrijkste onderdeel bij een bewaking systeem. Hierbij gaat met om technische en esthetische kenmerken. 

resolutie
De bekendste kenmerk van een camera is de resolutie, die aangeeft hoe duidelijk een camerabeeld is. De resolutie van een goedkope camera is 640×480 pixels (0.3 MP) en die van een megapixel camera 1 MP: 3x meer pixels en dus veel duidelijker beeld. De nieuwe standaard voor de resolutie is 1 MP of 2 MP, maar 4 MP is geen uitzondering meer. 

kijkhoek
Naast de prijs en de resolutie van de camera, is ook de horizontale kijkhoek belangrijk. De horizontale kijkhoek bepaalt wat er op het camerabeeld te zien zal zijn. Een grotere kijkhoek geeft meer beeld, maar de objecten zijn kleiner. Het volgende plaatje van Mobotix geeft dit heel mooi weer.

lichtsterkte
De minimale lichtsterkte wordt gemeten in lux. Des te hoger de minimale lichtsterkte des te meer licht de camera nodig heeft voor een goed beeld. Dus lager is beter. Goed advies kan het verschil maken!

basis advies camera bewaking
SecureConsult geeft advies voor camera bewaking en verzorgt de aanschaf en installatie van moderne camera bewaking. Met name advies voor de keuze van de camera’s, het configureren van de camera’s en de software. Ook advies om een aanwezige camera te verbeteren of het gebruik makkelijker te maken.